Raspundere civila a familiei fata de terti

raspundere civila a familiei fata de terti asigurare raspundere civila a familiei fata de terti

Nu ai o asigurare de locuinta care sa cuprinda si raspunderea civila? Asigurarea de raspundere civila a familiei fata de terti este solutia ideala. Trebuie insa sa te gandesti ca intotdeauna vei fi responsabil pentru actiunile tale sau ale copiilor tai. Nu uita nici de raspunderea pentru lucrurile si animalele care iti apartin.

Cateva exemple pentru care ai avea nevoie de o asigurare de raspundere civila a familiei fata de terti:

  • Te afli intr-un restaurant si versi din neglijenta ceasca de ceai fierbinte pe domnul de la masa alaturata.
  • Copilul tau doboara farfuriile de pe raftul unui magazin.
  • Cainele tau scapa din curte si alearga direct in mijlocul strazii. Un sofer este nevoit sa-l evite si intra cu masina in gardul unui vecin.

Acestea par evenimente banale, dar poti fi tinut raspunzator pentru vatamarile corporale si pagubele materiale produse. Cu siguranta, doar prezentarea scuzelor nu va fi de ajuns. Cu o asigurare de raspundere civila privata, consecintele financiare neplacute pentru tine si familia ta vor fi evitate.

Iti oferim acoperire pentru intreaga familie. Familia inseamna persoanele care locuiesc in mod statornic impreuna cu tine: sotul/sotia, copiii, parintii, rude etc. Daca vrei, poti extinde acoperirea si pentru raspunderea civila a persoanelor care lucreaza la tine acasa (bone, menajere). Nu uita ca si bona poate uita apa deschisa provocand vecinilor o neplacuta inundatie.

Afla mai multe despre aceasta asigurare