Gala Premiilor Destine Broker Aprilie 2018

DESTINE Broker, unul dintre cei mai importanti intermediari de pe piata locala, a organizat, weekendul trecut, „Gala Premiilor Destine”, un eveniment devenit traditie in companie, la care au participat peste 500 de persoane si au fost oferite peste 250 de premii.

„Este al unsprezecelea eveniment de acest gen si este perceput de noi toti ca fiind sarbatoarea DESTINE”, a declarat Romeo BOCANESCU, Directorul General al DESTINE Broker.

„As putea spune ca bilanturile contabile, raportarile trimestriale, semestriale, anuale etc, in baza carora se intocmesc diverse clasamente la nivel national, doar confirma faptul ca performanta companiei este determinata de catre toti colaboratorii nostri si-n mod special de catre cei care in interiorul organizatiei sunt „varful de lance”. Singurul lucru cu care ma mandresc este acela ca si eu fac parte din „familia DESTINE”, familie care, pot afirma ca a zamislit adevarati profesionisti ai pietei de brokeraj in asigurari”, a adaugat Romeo BOCANESCU.

DESTINE Broker ocupa locul patru pe piata de brokeraj, cu o cita de piata de peste 5% in 2017 si un volum de prime intermediate de peste 300 milioane de lei, conform calculelor facute de XPRIMM Publications in baza cotelor de piata transmise de ASF.

„In momentele oferite de astfel de evenimente, noi apreciem, recunoastem si premiem pe cei care, pe baza criteriilor companiei, s-au dovedit a fi cei mai buni. Astfel ca, la acest eveniment am acordat peste 250 de premii, parte dintre acestea fiind oferite, conform propriilor criterii, de catre companiile cu care colaboram, chiar daca unele dintre acestea nu activeaza in domeniul asigurarilor”, a explicat Directorul DESTINE Broker.

Conform acestuia, momentul culminant a fost decernarea premiilor la categoria: „Brokerul Anului 2017”, pe scena urcand Mariana SCORTANU-MAHU, Nela DINU, Laurentiu-Nicolae TOADER, Danut BURCA, Ciprian HOBINCA si „purtatorul de coroana” Andrei POSTELNICU, iar langa ei au venit coordonatorii lor si cei care i-au sprijinit in anul 2017: Adrian GORAN, Marius LASLO, Daniela DANIEL, Ion CISLARU, Florin BORDEI, Ana KOVACS, Trifan GASPAR, Madalina Nicoleta GOSPEI, Dumitru GURGU, Ion Viorel PREDA, Stefan Gheorghe PUNTEA, Marius Ionel DUTU si Dumitru JITARIU.

„Apreciem „lucrul bine facut”, seriozitatea, perseverenta, efortul, talentul, ingeniozitatea si profesionalismul, iar la aceast eveniment am avut onoarea sa ne fie alaturi o personalitate care tocmai datorita acestor atribute performeaza in domeniul in care activeaza. Iar pentru ca in anul 2017 au oferit, in mod profesionist, produse personalizate pe baza nevoilor clientilor, pe langa diplome, bonusuri si trofee, laureatii Galei DESTINE au primit si cate un „portret” creat cu viziune artistica si profesionalism de catre Stefan Popa Popa’s. De talentul caricaturistului, recunoscut la nivel mondial, au beneficiat si invitatii nostri speciali, reprezentantii companiilor de asigurari si ai celorlalte companii cu care colaboram”, a adaugat Romeo BOCANESCU.