Programare

Programare intalnire cu un reprezentant Destine Asig

Stim ca timpul este cea mai importanta resursa pe care o avem. Intelegem ca traim intr-o lume in continua schimbare in care totul se intampla la viteza maxima si fiecare zi vine cu noi provocari in ceea ce priveste managementul timpului. Dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra si sa va ajutam sa va realizati sarcinile prompt si eficient.

Dorim sa ne ajutam clientii oferind solutii rapide si consideram ca suntem capabili sa ne adaptam la orice noi provocari. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca activitatea noastra este in o continua imbunatatire si perfectionare. Va oferim posibilitatea solicitarii unei programari online, oricand doriti si de oriunde va aflati.

Dinamismul companiei se reflecta si in metodele pe care le aplicam in relatiile consultanti-clienti. Tocmai din acest motiv, va punem la dispozitie metode cat mai eficiente de rezolvare a problemelor pe care le aveti, in acelasi timp beneficiind de tot profesionalismul si dedicarea noastra.

In calendarul de mai jos puteti sa programati o intalnire cu un Consultant Destine Asig, urmand ca acesta sa va contacteze si stabiliti impreuna detaliile necesare.

Pasii pentru programare:
  • Selectati data programarii
  • Selectati intervalul orar
  • Completati optiunile intalnirii
http://destine.md/
aprilie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Pentru clientii sai, DESTINE ASIG BROKER DE ASIGURARE- REASIGURARE furnizeaza servicii de Consultanta prin identificarea tuturor riscurilor specifice si a produsului de asigurare potrivit, la cel mai accesibil pret, servicii de Administrare a contractelor de asigurare pe durata derularii lor si servicii de Asistenta in caz de daune prin asistenta si reprezentarea  clientilor nostri in fata asiguratorilor parteneri.