Despre noi

Brokerul de Asigurare – Reasigurare ”DESTINE ASIG” SRL este o societate cu răspundere limitată înființată în baza art. 11 al Legii nr. 220-XVI din 19.10.2007 privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice şi a întreprinzătorilor individuali, este înscrisă în registrul Camerei Înregistrării de Stat cu nr. 276573 din 16.09.2013 și deține licența de activitatea de intermediere în asigurări sub nr.000857 din 25.10.2013 și este o societate de brokeraj în asigurări, cu capital social unic Românesc.

Pentru clienții săi, DESTINE ASIG BROKER DE ASIGURARE- REASIGURARE furnizează servicii de Consultanță prin identificarea tuturor riscurilor specifice și a produsului de asigurare potrivit, la cel mai accesibil preț, servicii de Administrare a contractelor de asigurare pe durata derulării lor și servicii de Asistență în caz daune prin asistența și reprezentarea  clienților noștri în fața asigurătorilor parteneri.

Printre produsele pe care le oferim, menționăm asigurările de Viață, de asistență medicală peste hotare, de accidente, asigurarea de sănătate, asigurări de proprietate, asigurarea CASCO, asigurări de răspundere civilă generală, profesională etc.

Valorile noastre principale

Performanta

Performanta ne motiveaza sa abordam orice activitate cu profesionalism.

Oportunitati

Cream si asiguram membrilor echipei noastre oportunitati de continua dezvoltare.

Parteneriat

Ne angajam ca partener de cursa lunga in relatia cu fiecare membru al echipei noastre.

Pasiune

Ne place ceea ce facem şi suntem dornici sa ne ajutam clientii şi colaboratorii.

Spirit de echipa

Sustinem dezvoltarea potentialului individual angrenat in echipa

Flexibilitate

Suntem capabili sa ne adaptam profesional la orice noi circumstante.

Lucram intr-o afacere care tine familiile unite atunci cand se intampla cele mai rele lucruri posibile si atunci cand se intampla cele mai bune lucruri posibile. Cel mai rau lucru care i se poate intampla unei familii este ca un membru al ei sa moara prea devreme. Cand o persoana moare apar doua probleme; una este pierderea emotionala si cealalta pierderea financiara. Nu putem face nimic fata de pierderea emotionala, dar putem face ceva fata de pierderea financiara. Putem furniza celor ramasi bani care le vor permite sa ramana in aceeasi locuinta sa isi plateasca taxele, sa mearga la aceeasi scoala, pentru a le oferi oportunitati in viitor. Le dam celor ramasi sansa de a alege!

Cel mai bun lucru este cand o persoana traieste mult si nu mai poate sau nu mai vrea sa lucreze, inca o data le oferim banii necesari continuarii vietii in acelasi mod pe care l-au avut inainte de a se retrage. Le oferim demnitate! Deci, in calitate de agenti in asigurari cand se intampla cele mai rele lucruri oferim sanse si cand se intampla cele mai bune lucruri oferim demnitate. Asigurarea de viata este ca o parasuta. Daca nu o ai atunci cand iti trebuie, nu vei mai avea nevoie de ea niciodata!

Licenta