Termeni si Conditii

INFORMATII GENERALE
Va rugam ca, in calitatea dvs. de utilizator (vizitator) al site-ului nostru, sa cititi cu atentie regulile cuprinse in Termenii si Conditiile de pe site-ul www.destine.md. Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii.

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare ori de afiliatii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare sau a afiliatilor sai. Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate. Marcile si logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare(reprezinta Marca Inregistrata) si a diviziunilor sale (numite impreuna „Grupul Destine Holding”) sau a celor care au acest drept asupra lor.

Datele de identificare ale Destine Asig sunt urmatoarele:

SC Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare SRL

Companie membra a Grupului Destine Holding
Sediul: Bd. Grigore Vieru 16, ap 1, Chisinau, Republica Moldova
Telefon: (+373 22) 235500
Fax (+373 22) 235055
www.destine.md
e-mail: office@destine.md
Numar inregistrare: 1013600029529
Cod fiscal: 1013600029529

In cazul in care exista discrepante intre Termeni si Conditii si conditiile generale de asigurare, prioritate au conditiile generale de asigurare, cu respectarea prevederilor legale incidente incheierii si executarii contractelor la distanta privind serviciile financiare.

Informatiile din acest website sunt furnizate cu buna credinta iar Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile (calendarul adunarilor, calendarul, comunicate de presa, prezentari, etc.) continute pe website-ul proprietatea Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor Destine Asig, iar Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare nu garanteaza actualizarea constanta a acestora.

Utilizarea datelor si informatiilor ca suport pentru alegerea operatiunilor de investitie personala se face pe riscul complet al utilizatorului.

Informatiile prezentate pe acest website sunt produse de surse interne ale Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare. Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare este autorizata sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale website-ului, fara niciun preaviz. Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare va face astfel incat informatiile prezentate pe website sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.

Niciuna dintre informatiile prezentate pe website nu constituie consiliere pentru investitie, recomandare sau solicitare din partea Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare pentru achizitionarea sau vanzarea de instrumente financiare.

Informatiile si serviciile furnizate de catre website-ul Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servcii.

Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare nu este responsabila pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului, dependente de furnizarea de energie electrica sau serviciul telefonic sau de functionarea defectuoasa a retelei de internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de acesta.

CUM SUNT FURNIZATE SERVICIILE Destine Asig PE CALE ELECTRONICA?
Pagina de internet www.destine.md poate fi folosita doar de persoanele majore si care au capacitatea de a-si exercita drepturile si de a-si asuma obligatiile, savarsind personal acte juridice.

Folosirea paginii de internet este posibila daca in browserul de internet al Utilizatorului este activat serviciul Java script si folderele Cookies.

INFORMAREA PERSOANELOR VIZATE ASUPRA DREPTURILOR LOR / PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Cand vizitati site-ul web al Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Societatea prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, sex, data si locul nasterii, adresa, cetatenie, profesie, CNP, serie si numar de CI), pentru scopul servicii de asigurare/reasigurare si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

alte eventuale autoritati publice centrale si locale;
alte companii din acelasi grup cu Societatea;
alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele Societatii.
De asemenea, Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare Asigurare Reasigurare SRL. poate utiliza aceste date pentru transmiterea de informatii si oferte prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare din partea societatii si/sau a partenerilor sai contractuali.

*Nota: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitatea sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Utilizatorul are urmatoarele responsabilitati:

sa furnizeze date adevarate, exacte si complete, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
sa mentina si innoiasca, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Totodata isi asuma obligativitatea de a nu face urmatoarele:

sa publice materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
sa publice materiale cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
sa publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
sa publice o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, Destine Asig Broker Asigurare-Reasigurare si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

RECLAMATIILE
Reclamatiile referitoare la functionarea paginii de internet pot fi depuse telefonic, sunand la Call Center: (+373 22) 235500 sau folosind formularul aflat pe pagina de internet sau in scris la adresa Destine Asig din Bd. Grigore Vieru 16, ap. 1.

Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind identificarea Utilizatorului: numele si prenumele acestuia, adresa de e-mail, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei la care se refera reclamatia.

Privind rezultatul analizei reclamatiei, Destine Asig instiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de Utilizator. Reclamatiile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre Destine Asig.