Asigurare Viata

asigurare de viata asigurare pentru viata asigurari de viata asigurarea de viata asigurarile de viata

O asigurare de viata este considerata a fi produsul cel mai altruist al planurilor financiare, pentru ca cel care isi asigura viata o face intotdeauna in beneficiul celor apropiati, din grija pentru acestia.

Asigurarile de viata sunt produse complexe, care, pe langa protectie, ofera si alte avantaje, cum ar fi economisirea, investirea, obtinerea unor venituri pe o perioada determinata sau transformarea acestora in pensie viagera, tratament medical etc. Asigurarile de viata reprezinta planuri financiare complexe, care se incheie pe termen mediu sau lung. De aceea, intelegerea clauzelor contractuale si selectarea produsului potrivit sunt esentiale.

Un consultant DESTINE ASIG BROKER ASIGURARE-REASIGURARE te poate ajuta intotdeauna in alegerea produsului potrivit pentru tine, care sa iti asigure confortul financiar de care ai nevoie.

Ce optiuni are familia ta in cazul in care, datorita unui eveniment neprevazut, veniturile cu care tu contribui la bunastarea acesteia ar disparea ? Daca raspunsul la aceasta intrebare este “nu stiu” o solutie inteligenta si facila este o asigurare de viata cu componenta de protectie. Cu ajutorul asigurarii de viata familia ta isi poate pastra standardul material in situatii neasteptate.

Cat de important este pentru tine sa iti mentii standardul de viata dupa pensionare? O asigurarea de viata cu componenta de economisire sau investitie iti ofera oportunitatea de a-ti suplimenta veniturile la varsta pensionarii astfel incat sa iti pastrezi nivelul de trai pentru care te-ai luptat.

Unde iti doresti sa studieze copii tai ? Asigurarea de studii pentru copii poate constitui garantia ca situatia materiala nu va influenta decizia copilului tau cand va veni vremea sa mearga la facultate.

Aceste motive au facut ca specialistii in domeniul financiar sa declare asigurarea de viata drept unul dintre cele mai inteligente produse inventate de mintea umana.

DESTINE ASIG BROKER ASIGURARE-REASIGURARE iti pune la dispozitie experienta consultantilor nostrii pentru a te ghida  prin “hatisul” produselor din aceasta categorie de pe piata roamneasca si pentru a te ajuta sa alegi produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Afla mai multe despre aceasta asigurare