Oportunitatea de dezvoltare profesională bate la ușa ta

Destine Holding, colaboratorii noștri, vă oferă șansa de a vă înscrie la cursurile de pregătire profesională continuă pentru intermediari în asigurări. 

Scopul acestor cursuri, pe care parterul nostru le pune la dispoziție, este de a oferi echipei de asistenți în brokeraj un sistem avansat de pregătire profesională necesar atingerii unui nivel ridicat de performanță. 

Programele de pregătire sunt realizate conform cerințelor legale prevăzute de normele de pregătire profesională continuă în domeniul asigurărilor și pensiilor private emise de ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară). 

Cui se adresează? 

La aceste cursuri pot participa atât agenții de asigurare persoane fizice și juridice, subagenți, brokeri în asigurări/reasigurări, asistenți în brokeraj persoane fizice, personal propriu al brokerului de asigurare și/sau reasigurare, care are ca principală atribuție de serviciu intermedierea contractelor de asigurare și/sau reasigurare cât și angajați ai societăților de asigurare implicați în activitatea distribuției produselor de asigurare. 

În tabelul de mai jos se află datele în care se vor susține examenele de calificare:

 

 

Cum vi se pare această ofertă din partea partenerilor noștri de la Destine Holding? Sunteți gata să vă perfecționați abilitățile în domeniul asigurărilor? 

Vă așteptăm în număr cât mai mare!