Gala Premiilor UNSICAR Decembrie 2018

Miercuri seara, în data de 12.12.2018, a avut loc cea de-a XVI-a ediție a Galei Premiilor UNSICAR.

Evenimentul a reunit reprezentanții companiilor de brokeraj, ai asiguratorilor și ai companiilor partenere din domeniile conexe, precum și autorități și reprezentanți ai mass-media.

UNSICAR susține un proiect al Asociației Dăruiește Viața

 

Uniunea Naționala a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România – UNSICAR – lansează o campanie de susținere a construirii primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România, un proiect al Asociației Dăruiește Viață.

 

În cadrul Galei Premiilor UNSICAR a fost dat startul aceastei campanii prin donarea unei părți din fondurile atrase pentru organizarea acestui eveniment.

Acțiunile viitoare se vor desfășura în perioada ianuarie-martie 2019 și vor consta în donații din partea membrilor UNSICAR, reprezentând fie sume fixe, fie sume per poliță intermediată.

 

Destine Broker de Asigurare-Reasigurare se numără printre primii brokeri care și-au anunțat, încă de pe acum, implicarea în această inițiativă, iar această listă va fi actualizată pe măsură ce și alți membri UNSICAR își vor anunța implicarea.

Cu ocazia acestei gale au fost acordate premii pentru asiguratori, brokeri, manageri, parteneri, dar și pentru presă.

Dintre cele 3 companii nominalizate pentru premiul ,,Calitatea serviciilor brokeri retail”, Destine Broker de Asigurare-Reasigurare a fost câștigătoare.

Deasemenea, ne numărăm printre câștigătorii premiului ,,Partenerul anului”