Asigurare Angajati

asigurare angajati asigurare pentru angajati asigurari angajati

Angajatii sunt cea mai importanta resursa a companiei tale, iar eforturile lor pot fi recompensate si prin solutii de asigurare, care aduc beneficii suplimentare celor oferite de asigurarile sociale de stat.

ASIGURARE ANGAJATI – ACCIDENTE

Accidentele de munca se intampla oriunde in lume, iar consecintele lor pot fi uneori foarte grave. DESTINE ASIG BROKER ASIGURARE-REASIGURARE te ajuta sa cresti siguranta locului de munca pentru angajatii tai si sa iti pastrezi echilibrul financiar in cazul unor evenimente nedorite.

Asigurarea de accidente poate fi incheiata in mod individual sau colectiv (de grup). Aceasta din urma se poate incheia nominal sau pentru toti angajatii (ca numar total), pe profesii, pentru toti angajatii indiferent de profesie sau pentru un numar mediu de angajati.

Prin incheierea unei astfel de polite, sumele asigurate vor fi platite asiguratului/asiguratilor in cazul producerii accidentelor acoperite sau decesului din accident si/sau cheltuielile medicale necesare. De obicei, companiile de asigurari prevad anumite limite pentru sumele ce pot fi asigurate. Pretul asigurarii este determinat de gradul de risc si nivelul sumelor asigurate.

ASIGURARE ANGAJATI – MEDICAL

DESTINE ASIG BROKER ASIGURARE-REASIGURARE te ajuta sa completezi gama de beneficii oferite angajatilor tai cu asigurari medicale adaptate, flexibile si potrivite asteptarilor si bugetului companiei tale. Trebuie sa stii ca asigurarile private de sanatate sunt deductibile pentru angajator, in limita a 400 de euro pe an pentru fiecare angajat asigurat.

Asigurarile medicale sunt, de asemenea, un instrument util in fidelizarea si retentia angajatilor.

Pentru o protectie si motivare eficienta a angajatilor tai, noi iti facilitam accesul la o gama larga de produse de asigurari medicale, care completeaza serviciile oferite de sistemul public de sanatate.

ASIGURARE ANGAJATI – VIATA

Asigurarile de viata reprezinta un sprijin suplimentar pentru angajatii tai, in momente mai putin fericite.

Asigurarea de viata este considerata a fi produsul cel mai altruist al planurilor financiare, pentru ca cel care isi asigura viata o face intotdeauna in beneficiul celor apropiati, din grija pentru acestia. Asigurarile de viata sunt produse complexe, care, pe langa protectie, ofera si alte avantaje, cum ar fi economisirea, investirea, obtinerea unor venituri pe o perioada determinata sau transformarea acestora in pensie viagera, tratament medical etc. Asigurarile de viata reprezinta planuri financiare complexe, care se incheie pe termen mediu sau lung. De aceea, intelegerea clauzelor contractuale si selectarea produsului potrivit sunt esentiale. Un consultant DESTINE ASIG BROKER ASIGURARE-REASIGURARE te poate ajuta intotdeauna in alegerea produsului potrivit pentru angajatii tai, care sa le ofere acestora confortul financiar in momente dificile ale vietii.

Afla mai multe despre aceasta asigurare