Choose an unique health insurance product

La un an distanță de la lansarea în premieră în România a asigurării internaționale de sănătate a grupului CIGNA GLOBAL IPMI, cel mai important furnizor mondial de produse de asigurare de sănătate, viaţa, accidente persoane şi servicii conexe, DESTINE continuă să își aducă aportul în dezvoltarea acestui segment.

Analiza necesităților pieței, precum și implementarea cu succes a acestui tip de asigurare  a încurajat colosul american CIGNA cu o experiență de peste 200 de ani, să investească în parteneriatul cu unul dintre cei mai inovativi brokeri – DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE.

În acest context, produsul, dedicat initial EXPATILOR, a fost completat cu beneficii suplimentare, în sensul că poate fi oferit și cetățenilor români care doresc să acceseze cel mai eficient și corect serviciu medical al oricărui furnizor din lume.

Produsul poate fi personalizat în funcţie de necesităţile individuale ale clienţilor, elimină restricţiile legate de vârsta și activitatea desfășurată şi poate include tratamentul afecţiunilor preexistente.

Noua variantă a asigurării internaționale de sănătate este un echilibru perfect între beneficiile medicale cu adevărat necesare clientului și prima de asigurare, devenind în acest moment opțiunea nr. 1 a oricărui român preocupat de starea sa de sănătate, dar și a angajatorilor care doresc să ofere angajaților cea mai bună protecție, garanția unor servicii medicale de excelență.

Un beneficiu suplimentar, atât pentru broker, cât și pentru client, îl reprezintă investiția uriașă a asiguratorului în DIGITALIZARE – o platformă de top menită să deservească 24 h/365 zile clientul, împreună cu cea mai profesionistă echipă internațională de Relații cu clienții, situată în peste 30 de state ale lumii.

DESTINE oferă deja publicului larg posibilitatea de a obține oferte instant, personaliza și chiar emite polițele online în câteva secunde, accesând Link-ul  destinat clienților pe site-ul oficial WWW.DESTINE-BROKER.RO.